Contact info: +40.770.536.703

De ce am fost alesi de catre clientii?

 

Constructorii exista de cand omul s-a decis sa nu mai locuiasca in pestera si sa isi creeze propriul camin. De la prima asezare umana descoperita de arheologi, in ultimii 195.000 de ani acest mestesug nu au facut altceva decat sa isi perfectioneze metoda. Modernul nostru este definit de eficienta, calitatea si aspectul cladirilor sale. 

De-a lungul istoriei pana in ziua de azi, a construi a devenit un instinct... Fie ca este vorba de o casa sau de o hala industriala, placerea de a face ceva cu mainile tale si satisfactia pe care ti-o aduce acest lucru este, daca nu inegalabila, cu siguranta imposibil de negat. 

Nacelele sunt rezultatul firesc al evolutiei, unul din mijloacele prin care oamenii isi pot realiza arta mai bine, mai repede si bineinteles mai eficient. 

In anul 2000, in Romania, potentialul nacelelor abia incepea sa fie descoperit. Pana la introducerea acestora pe piata romaneasca oamenii obtineau un progres mult mai lent atunci cand proiectul era unul ambitios. In ziua de astazi nacelele sunt esentiale pentru orice proiect de mare anvergura, fie ca este vorba de hale industriale, centre logistice sau Mall-uri. 

Fiind inca o tara in curs de dezvoltare, concurenta este mai puternica decat a fost vreodata , iar diferenta nu o mai face numai calitatea produselor si profesionalismul serviciilor oferite cat mai ales increderea bazata pe prietenia inchegata dintre constructor si furnizorii sai. 

Munca grea nu a fost niciodata o piedica pentru constructori. Acest lucru ne motiveaza zi de zi sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri pentru ca acestia sa se poata baza pe noi in fiecare moment.


 

      Calitate
Calitate de exceptie a serviciilor prestate catre clientii nostri, atat pe inchirieri cat si pe service
     
 

Rapiditate
Rapiditate in procesarea comenzilor primite si in livrarea prompta a echipamentelor.

     
 

Flexibilitate
Flexibilitate in negocierea fiecarui contract, astfel incat acesta sa fie avantajos pt ambele parti.

    
     

Initiativa
Initiativa in faza de consultanta, pt a gasii alaturi de client solutia optima destinata fiecarui proiect.

     
 

Implicare
Implicare permanenta in sprijinirea clientilor pe toata durata delurarii proiectelor acestora.

     
   

Aceste cinci atribute, pe care le adaugam de fiecare data pachetului de servicii oferit clientilor nostrii, ne fac sa ramanem intotdeauna, pentru ei – PRIMA OPTIUNE ... de fiecare data cand au nevoie sa inchirieze o nacela.

Articole din ultima perioada

Excavator JCB 535-125 HiViz

Anul fabricatiei 2019 Ore de functionare 3654 ore Latime 2.35 m Capacitate de ridicare 3500 kg Inaltime 2.59 m Inaltime de ri...

Excavator JCB 8035 ZTS

Anul fabricatiei 2014 Ore de functionare 2394 ore Latime 1.656 m Capacitate de ridicare 3651 kg Adancime de sapare 3.512 m In...

Cere ofertă personalizată:

 

Așteptăm cererea dumneavoastră pentru ofertă personalizată.

 

  FORMULAR CONTACT
Copyright 2020 © by Excavators.ro, toate drepturile rezervate.